BRON: [ WIKIPEDIA – WEBSITE ]

Een website is een verzameling samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon ‘gehost’ (= letterlijk: ‘geherbergd, onderdak geboden’) worden. De website is vervolgens op een of meer webservers gezet en is (meestal) opvraagbaar gemaakt via internet. Het woorddeel web in website verwijst naar het wereldwijd web en het Engelse site betekent plek. Een website……. – lees verder.

maxphotography_w1

Website ontwikkeling, beheer en (content) onderhoud.

Op een passende wijze je organisatie, bedrijf, expertise en / of ambacht op het internet presenteren?

Wij hebben de filosofie dat een website met met name beelden extra aansprekend en herkenbaar wordt. Met de door ons zelf ontwikkelde methode zijn we in staat om in korte tijd een sprekende website te ontwikkelen, waarbij de verschillende verwachtingen vooraf worden gedefinieerd en afgestemd. 

'Wij werken met een vooraf afgestemd stappenplan waarbij de werkzaamheden en verwachtingen duidelijk zijn. Duidelijkheid geldt ook voor de kosten, vooraf afgestemd en gefactureerd tegen het overeengekomen bedrag.'
Marc Chen
MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA

Naast de ontwikkeling, bouw en registratie van websites kunnen wij ook het technisch beheer en onderhoud van website uitvoeren. Maar ook content ontwikkelen, onderhouden en redigeren, dit geldt voor zowel nieuwe als bestaande websites.

Wij beginnen altijd met een kennismaking, waarin we je wensen bespreken en samen kijken wij hoe MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA jou kan helpen. Aan de hand van deze kennsimaking presenteren wij een voorstel. We ontvangen je graag, de koffie wordt vers gezet!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.