Het onderhouden en gebruik van je socialmedia kanalen is niet persé moeilijk maar wel arbeidsintensief. Je weet als ondernemer dat je er iets mee moet doen, maar de tijd ontbreekt je.
Tijd is voor elke ondernemer kostbaar. De tijd die je moet steken in je socialmedia-promo gaat ten koste van je kern-activiteiten, socialmedia-promo krijgt hierdoor vaak te weinig prioriteit.

Herken je deze situatie en ben je benieuwd hoe wij je kunnen ondersteunen, aarzel niet en maak vrijblijvend een afspraak!

"Social media is een geweldige manier om je jezelf, bedrijf en diensten online te promoten, klanten attent maken op je producten en diensten, extra exposure voor je merk. Onderzoek wijst uit dat regelmatig socialmedia-promo de exposure tot en met 85% positief verhoogt."
Marc Chen
MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA

Socialmedia-promo resulteert in lagere marketingkosten. Bijna 50% van de organisaties die socialmedia-promo inzetten zien een reductie van marketinguitgaven. Dit is bijna 65% bij ZZP’ers en kleine bedrijven.

Socialmedia-promo is niet geschikt voor hard selling, maar is wel een goede tool voor het verhogen van je verkoop. Met name kleinere organisaties en bedrijven zien positieve effecten door online aanwezigheid, socialmedia-promo zorgt voor meer exposure en hogere omzet.

Socialmedia-promo als een instrument voor marktonderzoek is zeer effectief. Het is betrouwbaarder en goedkoper dan traditioneel marktonderzoek. Onderzoek laat zien dat 80% van de internetgebruikers actief is met social media. Social media maakt het marketeers mogelijk om vrijwel alles over de diverse consumentensegmenten te weten te komen.

Niet alle effecten en voordelen van sociale media zijn direct meetbaar. Een toename van invloed en reputatie is hierin een belangrijk voordeel / winst. Winst die in de loop van de tijd constructief bijdraagt aan de totale online invloed van de organisatie en of persoon. Online reputatie en invloed worden steeds belangrijker en onderschat deze voordelen niet.

socialmediapromo2

Benieuwd? Aarzel niet en maak vrijblijvend een afspraak.