Huisstijl

In gesprekken hoor ik vaak de opmerking, “een huisstijl? Daar ben ik veel te “klein” voor”. Een huisstijl is mijn optiek niets meer dan een eenduidige manier van je bedrijf of je dienstverlening presenteren zodat je herkenbaarheid wordt verhoogd. Dit kan je al op een eenvoudige manier bewerkstelligen door o.a. een logo, visitekaartjes, briefpapier en e-mail handtekening te gebruiken.

Voor elke ondernemer of onderneming is een positieve uitstraling van belang. Een huisstijl draagt bij dat uitingen van het bedrijf eenduidige positieve associaties oproepen.

Een huisstijl is dus meer dan een logo. Een huisstijl is verbonden met de begrippen identiteit en imago. De identiteit van een ondernemer, bedrijf of organisatie staat voor het beeld dat je van je/zichzelf wil vestigen, de zogenoemde “corporate identity”.

Het ontwikkelen en ontwerpen van een huisstijl kan overigens heel goed gefaseerd worden ingevuld, passend bij de snelheid van de ontwikkeling van jou of van de organisatie. De investering kan je op deze manier ook beheersbaar spreiden. Geïnteresseerd in wat wij kunnen doen voor jou en je huisstijl? Neem dan vrijblijvend contact met ons, voor een afspraak of meer informatie!

In gesprekken hoor ik vaak de opmerking, "een huisstijl? Daar ben ik veel te "klein" voor'. Ik ga graag met je in gesprek waarom ik hierover anders denk.
Marc Chen
MAX PHOTOGRAPHY & MEDIA
Eenvoudig online een afspraak maken
ONLINE PLANNEN

Maak je liever een afspraak telefonisch of per mail, dan kan dit natuurlijk ook.  contact