kinderfotoshoot

De kinderen worden geholpen in het poseren en staan voor de foto en er is ruimte voor verschillende poses. Maar er is ook ruimte voor eigen ideeën, laat het me weten en als het mogelijk is houd ik er rekening mee.

Een kinderfeest fotoshoot duurt doorgaans c.a. 1,5 tot 2,5 uur maar is in overleg ook in te korten of te verlengen afhankelijk van de wensen, aantal kinderen en dergelijke.

kinderfotoshoot

Een kinderfeest fotoshoot is al vanaf € 150,00 te boeken (4 kinderen), voor elk extra kindmodel (maximaal 8 kinderen totaal) wordt € 12,50 boven op het startbedrag gerekend. Voor dit bedrag worden er minimaal 3 bewerkte modelfoto’s per kind digitaal aangeleverd. De aangeleverde foto’s kunt u zo vaak als u wilt afdrukken en nabestellen. Tijdens de fotoshoot is er te drinken en wat lekkers voor de kinderen.

TIP: een tiener-fotoshoot in combinatie met een make-up workshop maakt het feest compleet!

Bovenstaande is slechts een indicatie, in principe kunnen we de hele shoot geheel aan je wensen aanpassen. Wil je juist een langer programma of heb je andere speciale wensen (op lokatie bijvoorbeeld) neem dan contact op voor een offerte op maat.

De kinderfeest fotoshoot is o.a. mogelijk op woensdagmiddag, zaterdag en zondag en geldt voor kinderen t/m 12 jaar.