Website fotografie

Mei 2016

Nu het weer steeds meer meewerkt komen de werkzaamheden voor buitenshoots ook weer op gang. Soms al een tijd geleden voorgenomen maar wachten op het goede weer. Helemaal heb je het nooit in de hand, zeker als je met een team werkt. Afspraken moet je vaak ruim van tevoren maken en dan de weergoden gunstig gestemd houden! Een team bevat als snel visagie & haarstylistes, kledingstylist, assistent fotografen, fotografen, catering, licht assistenten en natuurlijk modellen. Kortom er komt best een boel bij kijken. Des te leuker is het dan als het weer dan ook mee werkt en iedereen na afloop voldaan terug kijkt!

 

 

April

April 2016

April doet wat het wil! En dat is te merken aan het weer, van heerlijk voorjaarsweer t/m winterse buien, dit jaar hebben we het allemaal. Wanneer je van buiten en fotografie houdt dan heb  je het dus goed! Heerlijke wolkenpartijen met lichtinvallen, mooie nevels de morgen, kleuren van de natuur, kortom geniet ervan!

 

Workshops

Maart 2016

Veel mensen hebben interesse in fotografie, regelmatig geef ik workshops op allerlei niveau’s. Een ding staat voor mij altijd voorop en dat is plezier, techniek mag zeker niet de overhand hebben maar kennis erover verhoogt wel het plezier wat de meeste deelnemers aan fotografie beleven.

Ook is het mogelijk om 1 op 1 workshops te boeken, dan kijken we samen waar je specifieke wensen, behoeftes liggen en daar pas ik mijn workshop op aan, duidelijk maatwerk. Heb je hier vragen over schroom dan niet om contact met mij op te nemen en te kijken wat de mogelijkheden zijn! Kijk direct ook even www.eenfotografieworkshop.nl

 

 

Beurs en evenementen

Februari 2016

In mijn professie zijn het voor en najaar met name de momenten dat ik voor evenementen gevraagd wordt om tijdens evenementen / beurzen profielfoto’s te maken. Ontzettend leuk om te doen en elke keer een uitdaging om iemand in letterlijk een paar minuten te voorzien van een passende profielfoto. Heel anders dan in de studio waar ik doorgaans ruim de tijd neem en dus heb om die passende en treffende profielfoto te maken. Beide maken mijn vak zo leuk en interessant om te doen! Tot ziens bij www.eenprofielfoto.nl !

Foto’s van uitvaart

Januari 2016

Regelmatig krijg ik te horen “Ik wist niet dat het kon”.

Een uitvaart vastgelegd in beeld, het is begrijpelijk dat mensen soms aarzelen als er wordt voorgesteld de uitvaart fotografisch vast te leggen. Een uitvaart dat is een eenmalig laatste samenzijn met een geliefde, vriend of familielid. Dit wil je niet verstoord hebben en dit staat ook voorop bij de uitvaartleider en mij zelf.

In toenemende mate laten nabestaanden de uitvaart van hun dierbare vastleggen. Het fotograferen van een uitvaart is een bijzondere en zeer persoonlijke aangelegenheid. Een uitvaart wordt door veel direct nabestaande als in een roes beleeft, in een emotionele tijd druk bezig met de voorbereidingen maakt dat voor velen de uitvaart in roes voorbij gaan. Kijk voor meer informatie op www.fotosvanuitvaart.nl of neem contact met mij op.

Winterfair

December 2015 – begin 2015 werd ik benaderd om ook op de Winterfair van Wilp 1250 te komen staan, men wilde graag zoveel mogelijk Wilpse ondernemers de kans geven hieraan mee te doen. Op dat moment (begin 2015) had ik nog geen idee wat ik op de kraam moest aanbieden, maar natuurlijk deed ik mee! Nu is de Winterfair inmiddels geweest en kijkt menigeen terug op een bijzonder leuk evenement, zo ook ik. Het was bijzonder leuk om klanten en belangstellende te zien en te spreken, en de speciaal vervaardigde ansicht-kaarten werden gewaardeerd. Misschien niet elk jaar, maar zeker voor herhaling vatbaar; de Winterfair in Wilp, op naar 2016!

Thema shoots

November 2015 – Regelmatig doen we thema-shoots in de fotostudio van MAX Photography in Wilp. Andere foto’s dan anders, samen met o.a. visagiste Vera Hazelaar van Uniek Schoonheidssalon creëren we knallende platen, zoals deze Boxingshoot. Heb je een leuk idee, of interesse in een thema-shoot neem dan vrijblijvend contact met Marc op voor meer info! contact

Futuristische Dienst

November – 2015 Kerk Wilp heeft tijdens het Wilp 1250 jaar verschillende events georganiseerd. In oktober 2015 was het tijd voor de Futuristische kerkdienst, we schrijven het jaar 3265..De aarde is teveel vervuild en er wonen mensen op o.a. Mars en Venus. Tijdens de dienst zoekt Mars videocontact met bewoners op Mars… Een goed bezochte dienst met veel aandacht van o.a. de media. MAX Photography heeft de dienst fotografisch vastgelegd.

Na zomer

September 2015 – In september hebben we nog regelmatig mooie na-zomerdagen. Het is een tijd van het jaar welke bij fotografen zeer populair is. Zacht licht, verkleurende natuurtinten richting herfst staan garant voor mooie sfeerbeelden. Trek naar buiten en sla je slag!

zomer

juli – augustus 2015

Zomermaanden zijn bij uitstek maanden dat mensen fotograferen. Er is tijd, mooi weer en inspiratie genoeg. Leuk te horen dat mensen die workshops bij mij hebben gevolgd het geleerde hebben toegepast. Fotograferen is leuk voor iedereen!

123